nieuws

Foto verslagje Politiebezoek en Summer BBQ 2017

Foto verslagje Politiebezoek en Summer BBQ 2017

02 - 9 - 2017

Eind augustus, traditiegetrouw voorzien we een toffe activiteit met aansluitend een heerlijke BBQ. Zo ook dit jaar.

24 augustus werden we stipt om 19u verwacht bij wat we een atypische buurman zouden kunnen noemen, de politiediensten van Arro Ieper op ter waarde waren de gastheer van de dag! Nadat iedereen grondig nagekeken werd op zijn of haar turbulente verleden mochten we met zijn allen de gebouwen betreden.

Een tweeledig bezoek stond op het programma. Een theoretische benadering en een rondgang doorheen het gebouw. Onze gastheer liet ons letterlijk alle mogelijke visies ontdekken van Arro Ieper. Heel even mochten we het cellencomplex betreden, de 101 centrale in werking zien tot zelfs een blik achter de, of in dit geval voor de schermen, van de verschillende camera's die het straatbeeld van Ieper en omstreken veilig maken.

 

Na deze zeer leerrijke en leuke ervaring ging het richting Dots Bizz alwaar we opgewacht werden voor een toffe BBQ met passend wijntje of streekbiertje.

 

Een dankwoord aan Glenn om ons te ontvangen en hierbij nog zijn coordinaten :

Dhr Glenn Verdru - Glenn.Verdru@police.belgium.eu - Communicatieconsulent -  

Ondersteuning - Lokale Politie Arro Ieper - Tel.: 057/230 516 - www.arroieper.be

Fiets verslag

Fiets verslag

17 - 8 - 2017

Tot grote vreugde, en ondanks het eerder aangekondigde 'mindere weer',konden we bijna 50 fietsers verwelkomen.

Een ware ontdekkingstocht als het ware. Waar de meeste mensen dagdagelijks dezelfde weg doorheen onze industriezone gebruiken konden we nu even stilstaan bij de kleine straatjes, de andere bedrijven....

We fietsten met gemak een goeie 20 km doorheen onze site. nadien werden we ontvangen in de polyvalente zaal van Westlandia voor de gekende netwerk drink.

fijn dat je erbij was ! 

 

Iebeve te gast bij Jules Destrooper

Iebeve te gast bij Jules Destrooper

18 - 12 - 2016

Naast de verschillende activiteiten die Iebeve tot zijn takenpakket heeft, houden we er aan ook een 4 - 5 tal keer per jaar op bezoek te gaan bij een van onze 'buren'.

Zo ook woensdag 14 december. Om het jaar in schoonheid af te sluiten werd uitgekeken naar een toppertje. 

Na overleg met verschillende leden van Iebeve bleek dat nog maar weinig ondernemers de koekjesfabriek 'Jules Destrooper' ooit van binnen hadden gezien.

CEO Emmanuel Blomme werd bereid gevonden, ten uitzonderlijke titel, zijn bedrijf open te stellen voor de iebeve leden. Het duurde dan ook niet lang voor deze avond volzet was.

Bijna 80 personen gaven present om het geheim van de koekjes te ontdekken. Gezien de zeer strenge normen in voedingsbedrijven werd de Iebeve groep letterlijk volledig uitgekleed en ontsmet, om vervolgens in wit pak inclusief schoenovertrek en hoofddeksel het bedrijfspand te betreden.

Voor elk wat wils in dit bedrijf, voor culinaire talenten was er veel te zien, voor de techneuten was er veel te ontdekken, ... enkel voor de snoepers was het wat geduldig zijn...

Na de rondleiding kregen we nog een uiteenzetting van dhr Lieven Gheysens over het totaal vernieuwde project 'Gent Wevelgem @ Ieper'.

Onze huiscateraar, Jurgen Crombez van Domein de Lissewal, had het gat in de markt ontdekt en kon ons aangenaam verrassen met een foodpairing op niveau. Werkelijk alle hapjes hadden een toets van koekjes van Destrooper.

Om de avond helemaal geslaagd te maken hadden alle sponsors van Iebeve nog een geschenkpakket voor iedereen voorzien.

Een uitzonderlijke dank voor deze activiteit is gepast aan het adres van dhr Blomme Ceo Destrooper, een gemeende proficiat voor onze huiscateraar voor de spectaculaire manier waarop alle mogelijke Destrooper koekjes werden gebruikt bij de vele bereidingen. Ook onze sponsors voor het mooie eindejaarsgeschenk.

 

 

 

Uw jobs op Iebeve site

Uw jobs op Iebeve site

16 - 6 - 2016

Vanaf heden kan ieder iebeve lid zijn jobs 'kwijt' op de iebeve site.

Vanuit dit platform zorgen we voor een ruime ondersteuning.

Paswoord of login kwijt? 

Contacteer Kris : 0474/266.168 of info@iebeve.be

Benieuwd hoe de anderen het aanpakken? klik gerust op de 'Job' knop 

Bedrijfsbezoek Solae 26 mei 2016

Bedrijfsbezoek Solae 26 mei 2016

27 - 5 - 2016

Het verhaal van eiwitten zonder ei en van harde noot tot zacht poeder