Iebeve te gast bij Jules Destrooper

18 - 12 - 2016
Iebeve te gast bij Jules Destrooper

Naast de verschillende activiteiten die Iebeve tot zijn takenpakket heeft, houden we er aan ook een 4 - 5 tal keer per jaar op bezoek te gaan bij een van onze 'buren'.

 

Zo ook woensdag 14 december. Om het jaar in schoonheid af te sluiten werd uitgekeken naar een toppertje.

 

Na overleg met verschillende leden van Iebeve bleek dat nog maar weinig ondernemers de koekjesfabriek 'Jules Destrooper' ooit van binnen hadden gezien.

 

CEO Emmanuel Blomme werd bereid gevonden, ten uitzonderlijke titel, zijn bedrijf open te stellen voor de iebeve leden. Het duurde dan ook niet lang voor deze avond volzet was.

 

Bijna 80 personen gaven present om het geheim van de koekjes te ontdekken. Gezien de zeer strenge normen in voedingsbedrijven werd de Iebeve groep letterlijk volledig uitgekleed en ontsmet, om vervolgens in wit pak inclusief schoenovertrek en hoofddeksel het bedrijfspand te betreden.

 

Voor elk wat wils in dit bedrijf, voor culinaire talenten was er veel te zien, voor de techneuten was er veel te ontdekken, ... enkel voor de snoepers was het wat geduldig zijn...

 

Na de rondleiding kregen we nog een uiteenzetting van dhr Lieven Gheysens over het totaal vernieuwde project 'Gent Wevelgem @ Ieper'.

 

Onze huiscateraar, Jurgen Crombez van Domein de Lissewal, had het gat in de markt ontdekt en kon ons aangenaam verrassen met een foodpairing op niveau. Werkelijk alle hapjes hadden een toets van koekjes van Destrooper.

 

Om de avond helemaal geslaagd te maken hadden alle sponsors van Iebeve nog een geschenkpakket voor iedereen voorzien.

 

Een uitzonderlijke dank voor deze activiteit is gepast aan het adres van dhr Blomme Ceo Destrooper, een gemeende proficiat voor onze huiscateraar voor de spectaculaire manier waarop alle mogelijke Destrooper koekjes werden gebruikt bij de vele bereidingen. Ook onze sponsors voor het mooie eindejaarsgeschenk.

 

 

 

 

 

 

 

 

< Terug naar overzicht