In de kijker: Yolomi

22 - 1 - 2021
In de kijker: Yolomi

  Geachte collega's,

  Hoe vaak zijn we niet op zoek naar iets of iemand waar we niet direct een pasklaar antwoord voor vinden?

  Met ondernemer in de kijker leer je de ondernemer en zijn vakgebied kennen.
  In deze reeks wensen we onze buren, collega's, ondernemers in de kijker te stellen.

  Deze keer is Yolomi aan de beurt.

   

   

  Yolomi zag het levenslicht in 2015.

  Karlien, kinesiste van opleiding, droomde van haar eigen zaak maar dan met dat tikkeltje meer. Niet zomaar meeneem gerechtjes. Zij streeft naar zelfbereide gerechten met het precieze evenwicht van energie en koolhydraten.

  Het gezonde alternatief van het gekende broodje. Yolomi staat wekelijks paraat op de parking van Sunconfex op donderdagmiddag. Daarnaast leveren ze dagelijks aan uw bedrijf vanaf 5 personen.

  Hun zelfbereide gerechten zitten boordevol verse groenten, kruiden en superfoods, al dan niet aangevuld met gezonde koolhydraten en eiwitten, en bieden uw lichaam precies die evenwichtige maaltijd en energie om in optimale conditie te blijven.

   

  Opdrachten?

  Naast de vaste 'marktplaatsen' levert het team van Yolomi dagelijks aan diverse bedrijven en organisaties. Online bestellen en leveren kan vlot via de website.

  Tijdens het eventseizoen kunnen we proeven van de heerlijkheden op de meerdere festivals en events die onze regio rijk is. Voor groepsactiviteiten van 50 tot 100 personen komt de foodtruck zelf naar het bedrijf.

   

  Covid?

  Het voorbije jaar was een bijzonder hard jaar voor Yolomi: geen groepsactiviteiten en dus ook geen externe catering. Toch zijn de vele bezoekers aan de stand op donderdag een vaste waarde voor het bedrijf.

   

  Toekomst?

  Toekomstgericht kiest Yolomi ervoor om als kleine KMO door het leven te gaan. Enkel op die manier en door vele bijscholingen kan Karlien steeds zorgen voor de perfecte, evenwichtige maaltijd.

   

  We danken Karlien om haar verhaal te vertellen.

  Meer info op yolomi-food.com.

   

  Zelf je plaatsje reserveren in 'ondernemer in de kijker'? Bel Kris 0474/266168

  < Terug naar overzicht