op weg naar werk : solliciteren met psychische kwetsbaarheid

08 - 2 - 2019
op weg naar werk : solliciteren met psychische kwetsbaarheid

  Op weg naar werk - informatienamiddag rond solliciteren met psychische kwetsbaarheid

   

   

   

  Beste,

   

   

   

  Vorig jaar in maart werd een eerste editie georganiseerd van het initiatief ‘op weg naar werk’. De impuls voor dergelijk initiatief vertrok vanuit het netwerk geestelijke gezondheidszorg KWADRAAT. Hedera, PZ Heilig Hart Ieper en Emino hebben de handen in elkaar geslagen om dit praktisch verder uit te werken.

   

   

   

  Dit werd zowel door de deelnemende werkgevers als werkzoekenden positief onthaald. We kregen ook heel wat media aandacht, wat onze bedoeling om te sensibiliseren rond ‘werk en psychische kwetsbaarheid’ kracht heeft bij gezet. Onderaan deze mail vindt u een link naar de reportage die werd uitgezonden door WTV alsook in bijlage een krantenartikel omtrent het initiatief.

   

  Dit alles gaf ons de boost om een tweede editie van ‘op weg naar werk’ te organiseren in het voorjaar van dit jaar.

   

   

   

  Wij zijn dus opnieuw op zoek naar werkgevers die zich willen engageren om deze namiddag een oefensollicitatiegesprek af te nemen bij 1 of meerdere deelnemers, alsook mee na te denken over hoe psychische kwetsbaarheid in een context van werk uit de taboesfeer kan worden gehaald. Deze gesprekken zijn vrijblijvend, niet-vacaturegericht, de kandidaten zijn daar ook van op de hoogte!

   

  Datum, uur en adres hebt u zeker en vast nog van ons te goed, maar geef gerust al een seintje als u wenst mee te werken aan deze mooie, leerrijke namiddag!

   

   

   

  https://www.focus-wtv.be/video/psychisch-kwetsbare-mensen-op-weg-naar-werk?fbclid=IwAR1Djl-0_HTljuy6cROBisP_h_kJu4nL2mQ-s2iMF3HqNeP1nWG0W8fNs3Q

   

   

   

  Met vriendelijke groeten

   

   

   

   

   

   

   

  Ann Lapere

   

   

   

   

   

  Arbeidscoach Geestelijke Gezondheidszorg

   

  Ann.Lapere@centrumhedera.be

   

  Centrum voor psychische revalidatie

   

  Boomgaardstraat 19 b - 8900 Ieper

   

  057 42 43 45 - http://www.centrumhedera.be

   

   

  < Terug naar overzicht