Succesvolle Herfstactiviteit bij Notebaert Productie

29 - 11 - 2015
Succesvolle Herfstactiviteit bij Notebaert Productie

Situering

Notebaert Productie werd in 1985 opgericht door de familie Notebaert.  In 2001 werd het familiebedrijf overgenomen door Johan Vanderbauwhede en Gudrun Debeuckelaere. 

Notebaert produceert zowel sigaren, roltabak, sigaretten, ... voor België en daarenboven voor 30 verschillende landen.   Notebaert Productie NV is een kleine speler in de wereld van de grote tabaksgigante.  Door permanent streven naar kwaliteit, o.a. met eigen sigarettenmerk (KEOPS), vinden ze hun plaats in deze tabakswereld.

Het waren de gastheer en de gastvrouw die met geuren en kleuren het productieproces haarfijn uitlegden.  De edele kunst van rookartikelen met het streven naar kwaliteitsvolle eindproducten is de dagelijkse uitdaging van het ganse team van Notebaert Productie.

Bedrijfsbezoek

Het waren de gastheer en de gastvrouw die met geuren en kleuren haarfijn uitlegden.  De edele kunst van rookartikelen met het streven naar kwaliteitsvolle eindproducten is de dagelijkse uitdaging van het dynamische team van Notebaert Productie.

De leden van IEBEVE waren getuige van het volledige productieproces van tabak tot (wilde) sigaar. Daarnaast krijgen de aanwezigen een blik in de nieuwe bureelruimtes van Notebaert Productie. 

 

Nieuwe leden

IEBEVE mocht ook heel wat nieuwe leden verwelkomen.  "Het doet als  voorzitter van IEBEVE deugd dat ondernemingen de weg vinden om lokaal te netwerken , dit najaar halen we de kaap van 100 leden op de Ieperse Bedrijventerreinen", aldus Peter Van de Vyvere. "We zijn intussen uitgegroeid tot een aanspreekpunt voor de lokale beleidsmakers en dat kan enkel dankzij de talrijke leden".

 

Volgende activiteit

Op 7 januari 2016 heft IEBEVE het glas op het nieuwe jaar in de Ieper Open Golf.  Noteer alvast in de agenda.

< Terug naar overzicht