FEYS PATTYN

 

Bedrijfsgegevens

FEYS PATTYN
Oostkaai 82
8900 Ieper


Tel. +32 57429494
luc.feys@feys-pattyn.be

Openingsuren

Openingsuren niet beschikbaar

Activiteiten

Geen bedrijfsactiviteiten

Bedrijfsomschrijving

FEYS-PATTYN: UW PARTNER VOOR HVAC, KOELTECHNIEK & WARMTEPOMP

 

De activiteiten van de onderneming Feys-Pattyn kunnen worden opgesplitst in drie groepen. Als eerste zijn wij gespecialiseerd in klimaatregeling voor de particuliere markt waarvoor we gebruik maken van: warmtepompen, airco, comfort ventilatie systeem C en D, vloerverwarming en zonneboilers. Hiervoor doen wij onder andere beroep op alle toestellen van het merk Daikin waarvan wij al meerdere jaren Superdealer zijn.

Wij zijn tevens zeer actief in de koeltechniek en isolatiebouw. Bij ons kunt u rekenen op een volledige aterlierinrichting voor de voedingsindustrie (vleesindustrie en bakkerij). Ook plaatsen wij koel- en diepvriesloodsen, die we kunnen voorzien van op maat gemaakte rekken. Voor appel- en aardappelfrigo’s passen wij de ULO-techniek toe waarbij de zuurstof uit de loods wordt onttrokken.

We bieden ook een ruim gamma van koel- en diepvriesmeubelen aan van het merk Liebherr waarvan wij Prodealer zijn. Bij aankoop van een meubel komen we deze bij u plaatsen en opstarten. Zowel koelkasten, diepvriezers, wijnbewaar- en klimaatkasten voor particulier gebruik, als koel- en diepvrieskasten voor professioneel gebruik.  

In ons 3e luik geven wij aandacht aan industriële totaalprojecten. Onder dit luik doen wij beroep op volgende technieken: proceskoeling, energierecuperatie, luchtbehandeling, freecooling en betonkernactivering.

Aansluitend aan deze 3 activiteiten bieden we in onze totaalprojecten ook sanitaire installaties aan.

Voor al onze projecten beschikken wij over een eigen studie- en ontwerpdienst en doen we de engineering van industriële en sleutel-op-deur projecten. Onze ambitie is om steeds de meest energiezuinige installaties aan te bieden en om te werken met de nieuwste technieken.

Het spreekt voor zich dat wij een vlekkeloze dienst na verkoop garanderen (24/24, 7/7).