In de kijker: Carrosserie Deman

05 - 2 - 2021
In de kijker: Carrosserie Deman

  Geachte collega's,

  Hoe vaak zijn we niet op zoek naar iets of iemand waar we niet direct een pasklaar antwoord voor vinden?

  Met ondernemer in de kijker leer je de ondernemer en zijn vakgebied kennen.

  In deze reeks wensen we onze buren, collega's, ondernemers in de kijker te stellen.

  Deze keer mogen wij u Heidi Schoore & Kenny Deman voorstellen.

   

   

  Carrosserie Deman kent een historiek van ruim 40 jaar. Het bedrijf startte in Beselare en werd in 2004 verder uitgebouwd door zoon Kenny en zijn echtgenote Heidi. Carrosserie Deman, van oudsher een herstelbedrijf voor tweedehands wagens, is vandaag uitgegroeid tot een hypermoderne onderneming. In april 2014 openden Heidi en Kenny een splinternieuwe carrosserie in Ieper, uitgerust volgens de meest recente kwaliteitsnormen.

  Op vandaag vinden we er een 10-tal gediplomeerde vakmensen die dagelijks met de grootste zorg aan uw wagen werken. Naast het klassieke carrosseriewerk, kan je er terecht voor huur van een wagen of vervangwagen, voor een glasreparatie tot zelfs administratieve hulp bij het papierwerk dat komt kijken bij een schadegeval. 

  Opdrachten?

  De opdrachten bij een schadegeval gaan vrij ver. We kunnen er terecht voor beperkte reparatie tot het afleveren van een zo goed als nieuwe wagen, hierbij denken we zelfs aan het reinigen van de wagen. Hiervoor werd in 2016 een volautomatische wasstraat in gebruik genomen. Enerzijds voor de eigen service, anderzijds voor het ruime publiek, al dan niet met de populaire autowaskaart.

  Bij Carrosserie Deman kan je eveneens vlot terecht voor het huren van wagens en bestelwagens. Als partner van Luxauto staat steeds een mooi aanbod wagens ter beschikking.

  Dankzij diverse partnerships werkt Carrosserie Deman met alle verzekeringsmaatschappijen samen.  

  Corona?

  Naast een op zich behoorlijk werkjaar dat ze kenden in 2020, werden ook zij niet gespaard door de vele Covid gevolgen. Zo was er uiteraard de verplichte sluiting maar waren er ook veel minder schadegevallen die het logische gevolg zijn van het verplichte telewerken en minder gereden kilometers.

  Toekomst?

  Wat de toekomst brengt is moeilijk in te schatten. Maar het bedrijf werkt als een goed geoliede machine die de toekomst vol goede moed tegemoet ziet komen.

   

  We danken Heidi en Kenny om hun verhaal te vertellen. Tot binnenkort!

  Meer info op www.demancarrosserie.be

   

  Zelf je plaatsje reserveren in 'ondernemer in de kijker'? Bel Kris 0474/266168

   

  < Terug naar overzicht