Over ons

IEBEVE is dé bedrijvenvereniging voor Ieper

De afkorting IEBEVE staat oorspronkelijk voor Ieperse Bedrijven Vereniging. Sinds het onstaan maakt IEBEVE zich sterk voor de belangen van het bedrijfsleven in Ieper. IEBEVE richt zich op alle bedrijven in Ieper, in het bijzonder die bedrijven die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Ieperlee en Ter Waarde.

IEBEVE is een bedrijvenvereniging: een bundeling van krachten van individuele ondernemers met gezamenlijke belangen. Die collectiviteit heeft reeds eerder bewezen succesvol te zijn. En vaak niet alleen voor de aangesloten leden.

Onder het motto 'Samen bereiken we meer' nodigt IEBEVE alle bedrijven, die nog geen lid zijn, uit zich bij de vereniging aan te sluiten. Bedrijven gevestigd op de bedrijventerreinen Ieperlee en Ter Waarde kunnen lid worden. IEBEVE richt zich voornamelijk op lokale belangen en thema's welke op onze industriezone actueel is. IEBEVE is gesprekspartner namens het Ieperse bedrijfsleven voor de lokale overheid.

IEBEVE staat sterker naarmate meer bedrijven binnen het werkgebied zich in een organisatie verenigen en waar het kan met één stem spreken. Het belang van samengaan wordt telkens/regelmatig aangetoond.

Bent u nog geen lid, dan kan u zich inschrijven via de homepagina van deze website.

Doelstelling

Onze missie, visie en wat de voordelen zijn als lid

Meer info

Bestuur

Ons bestuur met hun functie en contactgegevens

Meer info

Leden

Al onze huidige leden met hun website url

Meer info