nieuws

reconversie industriezone zuid

reconversie industriezone zuid

08 - 6 - 2018

Beste collega's,

Tweede bijeenkomst reconversie industriezone Zuid.

Noteer alvast donderdag 5 juli 2018 in de agenda.

19u Auris gebouw

uitnodiging volgt.

agenda : 

- nieuw plan voorstel

- methodiek en plan van aanpak

- vanaf augustus bezoek aan ieder bedrijf individueel

Werken ter Waarde

Werken ter Waarde

29 - 5 - 2018

Vanaf 28 mei starten er aanpassingswerken op Ter Waarde: aan bepaalde stoepen, sommige opritten en aan de verkeersplateau’s.

 

In eerste instantie wordt de inrit ter hoogte van kinderopvang Felies vernieuwd, en ook de losliggende klinkers van de parkeerplaats aan de achterzijde van AC Auris.

 

Deze ingrepen zullen, behalve plaatselijk, geen invloed hebben op de circulatie op Ter Waarde.

 

Daarna start de heraanleg van de oprijelementen van verkeersplateau 1 (zie plan in bijlage). Hierbij zal de doorgang plaatselijk volledig onderbroken worden voor het verkeer.

 

Nadien wordt gefaseerd gewerkt aan verkeersplateaus 2 en 3 zodat de bedrijven daar in de buurt bereikbaar blijven langs minstens één kant.

 

Ook zal er vanuit de uitrit parking AC Auris, die gelegen is tussen plateau 2 en 3, ten allen tijde een ontsluiting zijn.

 

Tenslotte zal er zal gewerkt wordt aan verkeersplateau 4, die onder andere een belangrijke ontsluiting vormt voor de Politie. Ook hier worden de werken gefaseerd uitgevoerd om de bereikbaarheid van de bedrijven te garanderen.

Foto verslag bedrijfsbezoek MC Bride

Foto verslag bedrijfsbezoek MC Bride

09 - 3 - 2018

Donderdag 22 februari werden we ontvangen op de site van MC Bride.

Als rode draad, de betrokkenheid van iedere medewerker in de onderneming. Een boeiende rondgang doorheen de gebouwen van dit bedrijf.

Foto verslagje Politiebezoek en Summer BBQ 2017

Foto verslagje Politiebezoek en Summer BBQ 2017

02 - 9 - 2017

Eind augustus, traditiegetrouw voorzien we een toffe activiteit met aansluitend een heerlijke BBQ. Zo ook dit jaar.

24 augustus werden we stipt om 19u verwacht bij wat we een atypische buurman zouden kunnen noemen, de politiediensten van Arro Ieper op ter waarde waren de gastheer van de dag! Nadat iedereen grondig nagekeken werd op zijn of haar turbulente verleden mochten we met zijn allen de gebouwen betreden.

Een tweeledig bezoek stond op het programma. Een theoretische benadering en een rondgang doorheen het gebouw. Onze gastheer liet ons letterlijk alle mogelijke visies ontdekken van Arro Ieper. Heel even mochten we het cellencomplex betreden, de 101 centrale in werking zien tot zelfs een blik achter de, of in dit geval voor de schermen, van de verschillende camera's die het straatbeeld van Ieper en omstreken veilig maken.

 

Na deze zeer leerrijke en leuke ervaring ging het richting Dots Bizz alwaar we opgewacht werden voor een toffe BBQ met passend wijntje of streekbiertje.

 

Een dankwoord aan Glenn om ons te ontvangen en hierbij nog zijn coordinaten :

Dhr Glenn Verdru - Glenn.Verdru@police.belgium.eu - Communicatieconsulent -  

Ondersteuning - Lokale Politie Arro Ieper - Tel.: 057/230 516 - www.arroieper.be

Fiets verslag

Fiets verslag

17 - 8 - 2017

Tot grote vreugde, en ondanks het eerder aangekondigde 'mindere weer',konden we bijna 50 fietsers verwelkomen.

Een ware ontdekkingstocht als het ware. Waar de meeste mensen dagdagelijks dezelfde weg doorheen onze industriezone gebruiken konden we nu even stilstaan bij de kleine straatjes, de andere bedrijven....

We fietsten met gemak een goeie 20 km doorheen onze site. nadien werden we ontvangen in de polyvalente zaal van Westlandia voor de gekende netwerk drink.

fijn dat je erbij was !